Νέο testware 6 - όλα σε ένα Νέο testware 6 - όλα σε ένα . .

Το testware είναι λογισμικό προετοιμασίας εξετάσεων.

Μία πλατφόρμα με όλες οι ενότητες και όλες τις πιστοποιήσεις!

Το testware περιλαμβάνει όλες τις ενότητες του βασικού επιπέδου και του προχωρημένου σε μία εφαρμογή σε ασυναγώνιστη τιμή.

Περιλαμβάνονται:

Βασικό επίπεδο CORE (κλασσικές 7 ενότητες) 
Βασικές έννοιες, Διαχείριση αρχείων, Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet

Βασικό επίπεδο STANDARD (8 ενότητες) 
Διαχείριση αρχείων Computer Essentials, Διαδίκτυο Online Essentials, ΙΤ Security, Διαδικτυακή συνεργασία Online collaboration, Photoshop, Project

Προχωρημένο επίπεδο (4 ενότητες)
Word Advanced, Excel Advanced, Access Advanced, Powerpoint Advanced

Δείτε τον τιμοκατάλογο

 

 

 

 

 

Το testware διαθέτει video λύσεις, παραπομπές στην εξεταστέα ύλη (syllabus), navigator (εμπρός/πίσω) για πλοήγηση στις ερωτήσεις, άμεση εμφάνιση αποτελέσματος, δυνατότητα προσομοίωσης εξετάσεων, αναλυτικά στατιστικά, κεντρική διαχείριση σπουδαστών, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας μαθήματα και σετ ερωτήσεων, μπορείτε να κλειδώσετε κάποιον σπουδαστή κ.α.

Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις Microsoft Office 2002/2003/2007/2010/2013/2016/2019 (Ελληνικά/Αγγλικά).
Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις Microsoft Windows XP/VISTA/7/8, Windows 10 (Ελληνικά/Αγγλικά).
Υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις Microsoft Internet Explorer 6/7/8/9/11 (Ελληνικά/Αγγλικά).
Υποστηρίζει Microsoft Outlook (όλες τις εκδόσεις).

Υποστηρίζει ταυτόχρονα Ελληνική και Αγγλική εκφώνηση των ερωτήσεων και εμφάνιση Video λύσεων σε Ελληνικό και Αγγλικό περιβάλλον.

Διαθέτει δωρέαν τηλεφωνική υποστήριξη όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του testware

To testware αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω διαδικτύου και η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ γρήγορη (περίπου 35ΜΒ). To testware χρειάζεται περίπου 80MB ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο και μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο μέσω διαδικτύου. Για να έχετε πρόσβαση στις video λύσεις θα πρέπει να υπάρχει ενεργή σύνδεση με το διαδίκτυο.

Το testware έχει υλοποιηθεί με αμιγώς τεχνολογίες της Microsoft Visual Studio.NET. Χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους από το σύστημα και δεν χρειάζεται καμία παραμετροποίηση. Δεν αλλάζει τις παραμέτρους του υπολογιστή και δουλεύει αρμονικά με όλα τα συστήματα των φορέων.

Το testware διαθέτει ταξινομημένες τις ερωτήσεις ανά γνωστικό επίπεδο σύμφωνα με το Syllabus. Ο σπουδαστής μπορεί να κάνει ασκήσεις προσομείωσης σε συγκεκριμένο σημείο της διδακτέας ύλης.


Όλες οι επιλογές του testware είναι παραμετροποιήσιμες από τον σπουδαστή (προαιρετικά αν το επιθυμείτε) και από τον διαχειριστή συστήματος. Ο διαχειριστής συστήματος μπορεί να δημιουργήσει δικά του test στα οποία έχουν πρόσβαση οι σπουδαστές.

Οι σπουδαστές και ο καθηγητής έχουν στη διάθεση τους νέα παρουσίαση των αποτελέσματων. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται ανά γνωστικό αντικείμενο αλλά και αναλυτικά. Ο σπουδαστής μπορεί να εκτυπώσει τις ερωτήσεις.

 

Δοκιμάστε την νέα έκδοση δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ (μόνο με Internet Explorer)

Κατεβάστε τις Οδηγίες χρήσης (Αγγλική έκδοση)

Κατεβάστε τις Οδηγίες χρήσης (Ελληνική έκδοση)

 

 

Monday the 6th. Copyrights © 2019 Seventron Limited. All Rights Reserved.