Νέο testware 6 - όλα σε ένα Νέο testware 6 - όλα σε ένα . .

Αν παρέχετε υπηρεσίες e-learning ή θέλετε να προσφέρετε μέσα από την ιστοσελίδα σας αυτοματοποιημένα (INATES) προπαρασκευαστικά test  τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική έκδοση του testware LMS για αποκλειστική χρήση μέσω διαδικτύου.

Πως λειτουργεί
To testware LMS λειτουργεί αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα μέσα από την ιστοσελίδα και δεν χρειάζεται την παρέμβαση του χρήστη-σπουδαστή. Ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει το testware μόνο μέσα από την ιστοσελίδα (πχ Moodle ή οτιδήποτε άλλο) και σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε προεπιλέξει (ενότητα, αριθμός ερωτήσεων, χρόνος κτλ). Τα προπαρασκευστικά test στηρίζονται σε τεχνολογία INATES και λειτουργούν με όλες τις εκδόσεις Microsoft Office (2002/2003/2007/2010) και Microsoft Windows (XP/VISTA/7).

Πλήρης έκδοση για συστήματα e-learning
Η πλήρης έκδοση του testware LMS διαθέτει 2500+ ερωτήσεις και μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα e-learning (πχ Moodle ή οποιοδήποτε άλλο). Το testware LMS μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας για παράδειγμα μπορείτε να εκτελέσετε συγκεκριμένη κατηγορία ερωτήσεων από το Syllabus, ή να ορίσετε τον αριθμό των ερωτήσεων, να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας κ.α. Επίσης μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δυνατότητα εμφάνισης των Video λύσεων ή να καταγράψετε τα αποτελέσματα του testware στην πλατφόρμα εκπαίδευσης.

Το κόστος της πλήρης έκδοσης είναι ανα μαθητή και ανά ενότητα ανεξάρτητα του αριθμού των τεστ που θα πραγματοποιηθούν στην ίδια ενότητα. Ο μαθητής μπορεί να εκτελέσει το test σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς ενεργοποίηση ή άλλη ενέργεια. 

Δείτε την ιστοσελίδα www.computerschool.gr στην οποία είναι εγκατεστημένο το testware σε πλατφόρμα Moodle.

Η χρέωση είναι ανά μαθητή/ανά ενότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το +0030 2110127874 ή στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Friday the 18th. Copyrights © 2019 Seventron Limited. All Rights Reserved.